Kopieer- en
Printapparatuur

Importeur van diverse A-merken in Nederland

Kijk verder

Apparaten

Printer of multifunctional, wat kiest u?

Office IQ heeft een ruim aanbod aan printers en multifunctionals (MFP). Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag welk apparaat het beste bij uw bedrijf past.

Dit kan een nieuw apparaat zijn. Maar vindt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk? Wij kunnen u ook jong-gebruikte apparaten aanbieden. Dit zijn apparaten, die tot maximaal 25% van hun capaciteit hebben verbruikt. Hier leest u meer over jong-gebruikte apparaten.

Wij bieden apparaten van diverse, bekende merken aan, die wij inkopen in Europa. We willen u niet alleen het beste apparaat aanbieden, maar ook nog tegen een scherpe prijs.

Kiest u voor een MFP? Wij denken graag met u mee om uw apparaat naadloos te integreren in uw netwerk. De voordelen hiervan zijn groot voor uw bedrijf. Wij noemen dit dan ook: Smart Office Solutions. Er zijn diverse softwareoplossingen en applicaties, die u kunt koppelen aan uw MFP.

Heeft u problemen met uw huidige apparaat? Bent u niet meer tevreden over uw huidige leverancier? Denkt u aan overstappen naar een andere leverancier, maar loopt uw contract nog een tijd door? Wij kunnen uw lopende contract overnemen.

Advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem contact met ons op.