Kopieer- en
Printapparatuur

Importeur van diverse A-merken in Nederland

Kijk verder

Over ons

Jeroen Mulder is oprichter en directeur van Office IQ. “Ik vind het belangrijk om de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Vertrouwen en betrouwbaarheid staan in de samenwerking die ik met een klant aan ga centraal. Daarnaast probeer ik maatschappelijk verantwoord ondernemen toe te passen door apparaten een tweede leven te geven.

Office IQ levert kopieer- en printapparatuur tegen scherpe tarieven en verleent service op deze apparaten in Nederland, België en Duitsland. Je kunt bij ons apparatuur kopen, huren of leasen. Wanneer u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vindt, kunnen wij u ook een jong-gebruikte MFP leveren.

Daarnaast wilt u, als er iets mis gaat, zo snel mogelijk geholpen worden. Met ons servicecontract komt gegarandeerd binnen 8 werkuren een monteur langs om uw storing te verhelpen. Alle reparatiekosten, inclusief de onderdelen, vallen binnen het contract.

Office IQ is importeur van onder andere de merken: Ricoh, Develop, Olivetti, Triumph Adler en Konica Minolta. Wij werken niet exclusief samen met één partij, waardoor wij u de beste deals kunnen bieden. Daarnaast leveren we Smart Office Solutions voor uw MFP. We evolueren mee met de behoeftes van de markt, zoals bijvoorbeeld de vraag naar digitaal archiveren gekoppeld aan een ERP- of CRM-systeem. Voor specialistische vragen werken we samen met IT-partijen. We merken dat, in onze competitieve markt, klanten het waarderen dat we flexibel en toegankelijk zijn. We gaan niet voor de snelle omzet, maar voor een tevreden klant. Dat doen we door persoonlijk contact en samenwerking met gerenommeerde partijen. Dat zorgt direct voor vertrouwen. Service staat bij ons voorop: pas als u tevreden bent, zijn wij tevreden.”

Onze merkwaarden
Office IQ vindt service, vertrouwen en betrouwbaarheid erg belangrijk. We willen direct met een oplossing komen wanneer u een probleem heeft.

Onze missie
Office IQ wil u de best mogelijke service bieden, waarbij wij ook oog hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze visie
Office IQ wil een bijdrage leveren aan zo verantwoord mogelijk ondernemen door ook jong-gebruikte apparaten aan te bieden.

Onze doelgroep
Met Office IQ richten wij ons op midden- en kleinbedrijven in Nederland, België en Duitsland. Onze klanten vinden samenwerken vanuit vertrouwen en betrouwbaarheid belangrijk.

Lees hier het artikel over Office IQ van Bedrijventerrein het Broek.