Jong gebruikte/circulair inzetbare apparatuur

Vindt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk?

Wij leveren ook jong gebruikte apparaten. Deze hebben minder dan 40% van hun levensduur verbruikt. Voordat wij zo’n apparaat weer als nieuw werkend bij u afleveren, wordt deze eerst volledig door ons gereviseerd. Hierdoor worden er in het eerste jaar ruim 40% minder storingen gemeld. Wij leveren deze apparaten, in combinatie met een serviceovereenkomst, zélfs met 6 jaar garantie!

Office-IQ draagt bij aan de doelstelling van een Circulaire economie.

De doelstelling is om zo weinig mogelijk nieuwe grondstoffen uit de natuurlijke bron te halen en het zoveel mogelijk hergebruiken van producten en reeds gedolven en verwerkte grondstoffen.

Al onze producten die retour komen, worden ingeleverd bij gespecialiseerde partijen of worden opnieuw ingezet. De apparatuur die retour komt, wordt beoordeeld of deze nogmaals kan worden ingezet. Kan een apparaat niet opnieuw worden ingezet bij een klant, dan wordt deze volledig leeggehaald (toners, drums, toneropvangbox, etc.). De losse onderdelen worden vervolgens aangeboden bij een gespecialiseerd recyclebedrijf. Zij halen de onderdelen verder uit elkaar en voeren deze af naar gespecialiseerde partijen, die bijvoorbeeld koper, zilver en goud uit de draden en printplaten smelten. De kunststofbeplating wordt afgevoerd naar een specialist op het gebied van kunststoffen.

Voor meer informatie, bel (026-3211873) of mail ons.